Антипасти

Портфолио антипасти

  1. Начало
  2. chevron_right
  3. Антипасти

Антипасти !!!

Гощавката, още от времето на Римската империя до наши дни, винаги започва с предястие – антипасти (Antipasto). Това обикновено са сирена, прошуто, колбаси и зеленчуци, които могат да бъдат мариновани подобно на туршия или запечени на скара. Антипастите често се консумират и с препечен хляб и зехтин.

През 2007 г. Калина ООД въвежда на пазара нова марка под името „Vakos“, която има за цел да създаде изцяло нов бранд за продукти от портфолиото на компанията.

Произвежданите продукти под тази марка са пазарно ориентирани в категорията на така наречените антипасти или зеленчуци с пълнеж от фини сирена, ядки и др.

Гарант за качество на продуктите под тази марка, са собственото производство и преработка на видовете чушки, които са популярни на пазара подa следните наименования:

-Камбанаки(Кардула);  Чери;  Македоники(Македонка); Капия и мн. други сортове.

Още едно основно предимство е  пълнежната сиренна паста, която се приготвя по стара гръцка рецепта пренасяна  от векове  наред.

Високото качество на продуктите с марка „Vakos“, се гарантира  от изцяло ръчната изработка и пълнене на продукта.

Освен по  традиционния начин  в мазнина, произвежданите продукти под  бранд  „Vakos“, се предлагат и  в защитена среда, което от своя страна гарантира пълно удовлетворение на клиентската база в направление свежест и неповторим вкус.

Портфолио антипасти

Меню