Паста продукти

Портфолио паста

  1. Начало
  2. chevron_right
  3. Паста продукти

PASTA !!!

Една от най-популярните храни в света и особено в Европа. Заедно с хляб, ориз и други зърнени храни, тя формира основата на средиземноморската кухня, която се смята за една от най-здравословните кухни в света.

Днес паста продуктите с марка “Adella“ са синоним на високо качество и изтънчен вкус.

Фирмата производител “Helios” е един от най-големите производители на паста продукти в Европа. Фабриката е основана през далечната 1932г.

Изделията са произведени от 100% твърда пшеница, приготвени по оригинална италианска рецепта, при строг контрол на входящи суровини, технологичен процес и автоматизацията на производствения цикъл от суровини до пакетаж на готовото изделие.

Продуктите преминават през лабораторен контрол във всеки един процес и се опаковат съгласно международните стандарти, в напълно автоматизирана и високо технологична среда и в опаковки отговарящи на съвременните тенденции и  вкус на пазара.

В отговор на нарасналите изисквания на клиентите си и европейските изисквания компанията разработва и внедрява система за контрол на качеството и се сертифицира по ISO 22000: 2005 ; ISO 9001: 2008; IFS.

Портфолио паста продукти

Меню