За нас

  1. Начало
  2. chevron_right
  3. За нас

Кои сме ние

Kalina foods е марка или така наречения “company brand” създаден да обедини, окачестви и представи няколко основни бранда или категории продукти, които Калина ООД  произвежда и налага на пазара в страната и чужбина.

Компанията е  първоприемник на фирма ЕТ”Елва-Васил Атанасов”, създадена през 1991 година и е със седалище в град Сливен. Основната  дейност на компанията е внос и дистрибуция на маслини и зехтин от Гърция и Турция. През годините „Калина“ ООД  се е доказала като основен  лидер при вносителите на маслини в България, в качеството си на сигурен и надежден партньор, който предоставя продукти с високо и постоянно  качество на конкурентна цена. От 1991г. компанията е единствен и официален представител за България на маслините с марка “KALINA”, която марка е  собствена и  регистрирана в Патентното ведомство на Република България.

Продуктите в портфолиото на “КАЛИНА” ООД се произвеждат от най-големите производители на маслини в Гърция и Турция. Това   гарантира постоянното, високо  качество и ритмичност при доставките на предлаганите от нас продукти.

“КАЛИНА” ООД разполага със собствена складова база от 5000 кв.м. в индустриалната зона на гр. Сливен. Съхраняваме на склад около 100 тона  маслини, с цел гарантирано обезпечаване на предлаганите артикули от асортимента на компанията.

Продуктите се произвеждат, опаковат и транспортират в съответствие с всички европейски стандарти. Фабриките-производители  в Гърция и  Турция притежават всички необходими сертификати –  ISO;IFS;BRC; HACCP, които стандарти гарантират качеството на произвежданите продукти.

Компанията ни разполага със собствен автопарк, който безпроблемно обезпечава логистиката на нашите продукти до всеки един наш партньор в страната и чужбина.

Освен всички услуги, които компанията ни предоставя към своите партньори, ние предлагаме и съпорт от страна на високо квалифициран екип търговски представители.

Компанията ни има изградени партньорски взаимотношения с много локални и национални ключови клиенти като Billa, Kaufland, Lidl, Metro, Bulmag, Life, АBC, Eko asorti, Абсолют, Богат беден и много други.

Мисията на компанията ни е да изгражда дългосрочни взаимoотношения с партньорите си, спазвайки търговското правило win – win(печеля-печелиш).

Партньори

Искате да се свържете с нас?

Меню